Algemene voorwaarden
Hieronder vind je in duidelijke taal de spelregels van de service die wij leveren. Als je hier vragen over hebt, neem dan gerust contact met ons op.
Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op onze website en de service die wij leveren. Jouw (inkoop)voorwaarden of die van jouw bedrijf zijn niet van toepassing op de service die wij leveren. Informatie en aansprakelijkheid Wij doen ons uiterste best om de berekeningen van de belastingvoordelen correct weer te geven en actueel te houden. De informatie die wij tonen op onze website, zoals bijvoorbeeld het belastingvoordeel, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en is niet bedoeld als (fiscaal) advies voor een specifiek geval. Wij accepteren dan ook geen aansprakelijkheid voor mogelijke schade als gevolg van de service die wij leveren. Links naar externe websites Onze website bevat links naar externe websites, zoals de website van de ANBI waarvoor wij de rekenmodule hebben gemaakt, zodat je daadwerkelijk je gift kan doen. Wij zijn niet aansprakelijk voor het gebruik of de inhoud van de website van de ANBI waarnaar wij een link hebben opgenomen. Privacy- en cookieverklaring Bij een aanvraag van een rekenmodule deel je gegevens met ons die jou kunnen identificeren, zoals je naam en je e‑mailadres. Deze gegevens worden ook wel persoonsgegevens genoemd. Op grond van de wet zijn wij verplicht zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan, wat wij uiteraard graag doen. Hoe wij dat precies doen, staat in onze privacy- en cookieverklaring.

Als je een rekenmodule bij ons aanvraagt, ga je ermee akkoord dat wij de naam en het logo van jouw ANBI mogen gebruiken om aan anderen te laten weten dat wij een rekenmodule voor jouw ANBI hebben gemaakt.

Bij gebruik van de rekenmodule zijn de gegevens die je invult, zoals je verzamelinkomen en je potentiële gift, op geen enkele manier inzichtelijk voor ons.